Video

Ontdek de kracht van video

Video betekent ‘ik zie’ in het Latijn. Een omschrijving die klopt bij het fenomeen. Maar meer dan zien draait video om voelen. Als mens zijn wij geneigd ons verbonden te voelen aan dat wat herkenbaar is. En met beeld is dat een stuk sneller te realiseren dan met woord, waar immers iemands eigen fantasie een rol speelt. Al is niet iedere filmopname een geschikte video.

Voor mij draait video om dichtbij jezelf blijven. Laten zien wie je bent en een ander meenemen op jouw reis. Het verhaal, de personages, het idee dat je overbrengt, het moet allemaal écht zijn.

Als producent, regisseur, cameravrouw en editor, weet ik alle aspecten van het beeldvak te vangen. Daarom help ik jou graag bij het maken van beeldmateriaal dat bij jou past.

Een selectie van verschillende soorten video waaraan ik heb meegewerkt.

Portfolio video

4Life Zeewolde, kickboxing & personal training
Om mensen een indruk te geven van 4Life Zeewolde heb ik deze promotievideo gemaakt. Naast kickboksen is er ook de mogelijkheid om te trainen met een persoonlijke coach. Deze korte impressie laat zien welke mogelijkheden er zijn binnen deze kleinschalige gym.


Heras teaser experience center
Deze volledig met een drone gefilmde video is gemaakt om te teasen voor het vernieuwde experience center van Heras. Nog net geen echt kijkje binnen, maar genoeg om klanten nieuwsgierig te maken om alvast een bezichtiging te overwegen.


Kilometervreters
Een vlog van twee mannen met smaak die tankstations langs de A1 inspecteren en hun pappillen daarmee riskeren. In combinatie met een geschreven artikel ter promotie van een bedrijf. In dit geval was er sprake van een idee en heb ik de mannen (broers) vooral hun gang laten gaan zonder veel in te grijpen. De chemie tussen hen was prachtig voor beeld. Deze video heb ik gefilmd en gemonteerd.


Candykillers
Dit is een van de 48 Hour film project films waaraan ik heb gewerkt. Deze productie heeft verschillende (internationale) prijzen gewonnen. Een stel kinderen blijkt er een verrassend leven op na te houden als een moeder van haar zoon af wil. Omdat deze film is gemaakt in het kader van een 48hfp, moest alles in korte tijd worden gerealiseerd. Als productieleider/producent heb ik ervoor gezorgd dat het proces zo soepel mogelijk liep en we binnen de tijd konden leveren.


Media Jaarcongres aftermovie
Tijdens het media event van het jaar zijn wij met een crew de hele dag bezig geweest om interviews te halen en op momenten live verslag te doen. Hectisch en spannend, want live is altijd spannend, maar zeker met de tijdsdruk van een on stage programma om rekening mee te houden. Een totaal andere tak van sport, omdat je als producent vooral bezig bent om de planning in de gaten te houden. En de kunst van het snel kunnen schakelen onder de knie moet hebben.


Media Future Week aftermovie
Samen met de cameraman ben ik de hele week op pad geweest om verslag te doen van de Media Future Week. Omdat dit geen grootschalig evenement is, waren wij slechts met een klein team. Gedurende de hele dag maakten wij beelden, die dan zo snel mogelijk werden gemonteerd om ’s avonds al te kunnen tonen. Met een aftermovie als hoogtepunt. Hier was ik producent, verslaggever en editor in een.
Als extraatje een interview met Joris Luyendijk (gewoon omdat ik de leuk vind).


Media Future Week sneak preview
Voorafgaand aan het evenement maakten wij de studenten alvast enthousiast. Onder andere door ze een sneak preview te geven van de faciliteiten. Deze video heb ik gefilmd en gemonteerd.


!Bijzonder
Hier komt duidelijk de kracht van video naar voren. Het verhaal van Maura, ze leeft zonder plastic en laat in deze video zien hoe zij dat doet. Als kijker wordt je meegenomen in haar dagelijkse leven en gedachtegoed. In dit soort gevallen ben je niet bezig met regisseren, maar laat je de hoofdpersoon volledig los. Het is een kwestie van opletten en de camera laten draaien. In dit geval heb ik zelf gefilmd en gemonteerd.


Dunkirk
En als laatste nog een klein beetje eigen trots. De film Dunkirk is deels opgenomen in Urk. Ik mocht hierbij helpen als productieassistent. Niet dat ik dus enige wezenlijke bijdrage aan deze film heb gedaan, maar het was wel gaaf om mee te maken.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoi! Wat kan ik voor je doen?